web analytics
Gå till innehåll

Småfrusen

Jag var helt snurrig idag. Jag trodde det var torsdag när jag vaknade och när man tror att det är en annan dag än vad det är så kan det strula till resten av dagen. Tack och lov hade jag inga möten idag iaf. Jag gick och små frös innan idag så jag satt i vardagsrummet med ett täcke om mig. Det gick dock över sen. Men nu när jag skulle äta middag så hade jag ingen aptit. Ändå var det mat som jag själv hade valt. Jag tror inte att det blir något. Hoppas på det iaf.

Cyklade iväg och hämtade barnen idag. Fick ha vantar på mig för det var fruktansvärt kallt. Annars var det bara jag som frös, men jag tyckte det var kallt. Cyklade inom affären och handlade och Pontus blev så sur när vi gick ut från affären. Han ville Hinderägg som han kallar godis äggen för. Han kan säga kinder men i bara farten så blir det Hinder.

Han ville ha men jag sa att det får bli på lördag. Han blev så sur så sur. Det gick inte och prata med honom. Var gång jag sa något så morrade han till...skratt...

Nu är det kväll och jag ska hjälpa till vid bion. Väntar in Fredrik som inte har kommit från sitt jobb än. Vi andra har hunnit att äta så han får värma sin mat. Det är så svårt det här med maten för han är hemma så olika. Ibland så kommer han lagom till maten och ibland innan maten är klar. Idag kommer han senare och vi äter ungefär vid samma tid varje kväll, men det är mycket för han att göra på jobbet förmodligen.

Han kommer när han kommer. Själv har jag varit nere i tvättstugan nu och jag har två maskiner tvätt att vika och lägga in. Jag har min kväll bokad. Jag hoppas ni har en roligare kväll än så 😉

Intressant?

1 reaktion på ”Småfrusen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: