web analytics
Gå till innehåll

Smak av TIDAN

Jag är med i Buzzador vilket innebär att jag ibland får tillfälle att testa produkter och sedan lämnar mina åsikter om dom. Denna gången var det en ost från Götene mejeri. Ostarna är ystade på ekologisk mjölk från Arlagårdar i trakten. Osten som jag testade heter TIDAN och den är mild i sin smak. Fast den är mild så har den en smak som gör att jag gärna vill äta lite mer.

Jag hade min ost på delikatessknäckebröd och det var verkligen gott. Med några gurkskivor på så var knäckemackan fulländad. Jag rekommenderar verkligen denna ost.

Tidan

Tidan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: