web analytics
Gå till innehåll

Småkillarnas födelsedagskalas i går

Denna dag har gått fort. Den har bara sprungit iväg. Igår var vi i Kalmar hela dagen. Hampus och Pontus hade sitt födelsedagskalas på Leos lekland. De hade piratrummet och de blev servade och hade det gott. Det började med en korv med bröd samt dricka. Sedan blev det marängsviss med paketöppning.

Det blev lite spring i benen efter det och barnen lekte och hade det roligt. Sedan blev det dags för popcorn och dricka och sedan blev det spring i benen igen. Tre timmar från kalasets början slutade festligheterna med en påse godis. Hampus och Pontus fick vars ett presentkort på 50 kr samt en cd skiva från Leos.

Vi åt lite mat när vi ändå var där och sedan körde vi hem. Klockan var då redan läggdags för de små. De var mycket trötta men de var supernöjda allihop. På kalaset var det 12 barn sammanlagt. Sedan hade jag resten av min barnaskara med där samt kompis och flickvän till barnen.

Här kommer några bilder från gårdagen.

Det händer inte ofta som jag har alla min sju barn samlade, men denna gången lyckades jag. 

 

Här kom även jag och Fredrik med.

Här har vi Stéphanies bästa kompis Erica och bakom henne sitter Stéphanies storasyster. Lillkillen i röd tröja är min brors son och min bror står längst till höger. Bredvid honom längst bak är min svärdotter. Hon råkade sitta långt nere så huvudet kom inte med 😉

Ha en fin kväll!!!

Intressant?

1 reaktion på ”Småkillarnas födelsedagskalas i går

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: