web analytics
Gå till innehåll

Smakprov på Ahlgrens bilar

Kvällen är kommen. Vi sitter här o bara tar det lugnt. Väntar in Så ska det låta. Brukar vara fredagens höjdpunkt här hemma 🙂 Nanne Grönwall ska vara med så det lär nog bli lite drag i kväll tror jag.

Vi hade smakprovning innan efter middagen. Vi åt Ahlgrens bilar och skulle gissa vilken färg vi åt, men det gick inte så bra. Nu sitter man här dessutom mätt på godis så det lär inte bli mer här inte. Inte i min mun iaf.

Önskar er alla en fin kväll!

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

4 reaktioner på ”Smakprov på Ahlgrens bilar

 1. helpdesk

  Tjena! Har du funderingar om ditt/dina barn?
  Fråga mig! Jag svarar på allt! Om det är speciella frågor så brukar jag ibland ta kontakt med experter & sen lägga ut svaret på bloggen !

  Själv så är jag också ett barn så jag vet det mesta om barns & ungdommars tankar!

  /HelpDesk

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: