web analytics
Gå till innehåll

Småkryp

BaraBlogg - De bästa föräldrabloggarna

Vill ni ge min blogg en röst så tryck på bilden ovanför.

TACK.

Det sägs att kylan gynnar alla leddjur i naturen. Det gäller även fästingar då med andra ord. Jag är en stor djurvän men fästingar kan jag inte förstå vad dom skulle göra för nytta. Bara tanken att veta att man har ett djurhuvud innanför huden får mig att få äckelkänslor.

Läste i DN att det varit en familjedrama i Malmö. En familj hade hittats döda i en lägenhet. En pappa, en mamma och ett barn under 10 år. De vuxna var döda när polisen kom men ponken visade svaga livstecken. Han dog senare. Polisen tror att det var mannen som var gärningsmannen.

Hur kan en pappa ta död på sitt eget barn? Jag förstår inte det. Är det inte barnen man först vill skydda? Oavsett vad det är? Tycker det är tragiskt. Man kan bara tänka sig vad som gick runt i det lilla barnets huvud innan han for illa.

Läs mer i aftonbladet

Jag hade en lång arbetsdag idag. Slutade kl 16:30. Några cyklar blev fixade. iaf punkteringarna. Det är så roligt med det jobbet. Folk kommer in o ibland bara för att jag är en tjej så tror dom att jag inte fixar det. En helt vanlig punktering.

Det kom in en kille igår med sin cykel o sa att slangen troligtvis fick bytas. Det kunde vara ventilen med sa han. Jag sa att jag skulle kolla det, men han avslutar meningen med att jag kunde förklara för Fredrik så kunde Fredrik se vad som behövde göras.

Han kom in lite senare o försäkrade sig om att Fredrik fått veta vad han hade sagt. Jag sa inte till Fredrik om det då jag faktiskt är full kapabel att se det själv, och byta slang o däck.

Är det för att jag är tjej? Ja det är det. Alla ggr. Människan är så inriktad på vad som är mans jobb o vad som är kvinnojobb. Jag är inte rädd för att få olja på händerna. Bara det finns vatten o tvål så man kan tvätta av sig sen.

Idag höll jag på med en cykel. Jag var lite svart om händerna efter kedjan. Det kom en kvinnlig kund. Hon frågade om jag oxå fixade med cyklarna o jag svarade ja. Sen var det inte mer med det. När karlarna kommer o frågar så är de väldigt förvånade. Varför?

Ja det skulle vara väldigt roligt o veta, men lite roligt är det att chocka killarna 😉

Fredrik körde o hämtade barnen idag sen gick jag hem med dom. Så här såg Beatrice ut idag när hon kom.

De målar varandra på fritids. Denna gången var det en vuxen som målade. Jättefint. Man blev verkligen sugen på att åka till varmare länder.

Hampus fick nya skor idag o han blev så glad. Roligt o ge när det uppskattas, fast det bara var ett par skor. Han tyckte dom var så fina.

Kl närmar sig 22 nu o jag ska göra mig i ordning för sängen. Har småfrusit hela dagen så det ska bli skönt att krypa ner under täcket.

Ni får ha en underbar kväll.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , , ,

Kram

Follow En 7  barnsmammas vardagsliv


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: