web analytics
Gå till innehåll

Smarta jag

Jag cyklade iväg med barnen till dagis och fritids. Jag brukar ta det i den ordningen men idag lämnade jag tvillingarna först på fritids. Tack och lov ska jag kanske säga 😉

Jag brukar tjata på barnen att de ska låsa sina cyklar, speciellt nu när det börjar bli vårfint och soligt. Många fler är ute och det brukar försvinna cyklar lite här och var. Själv brukar jag glömma att låsa min egen så jag får höra det ibland av barnen naturligtvis.

Idag lämnade jag tvillingarna först och sen tog jag turen till dagis. Låste min cykel och jag kände mig rätt nöjd med mig själv. Jag kom i håg att låsa min cykel. Ha där fick ni ungar tänkte jag. Synd ni inte var här och såg det nu...lalalalala....

Jag går in och lämnar de små och kommer ut igen och ska låsa upp min cykel. Jag har inte nycklarna på mig. Var finns dom? Jag känner i fickorna men egentligen var det onödigt för jag hade känt om de var där. Kanske glömde jag dom där inne när jag lämnade Hampus och Pontus? Nej jag hade bara deras jackor med mig in samt deras hjälmar.

Medan jag står där och funderar så ser jag nycklarna ligga i min cykelkorg. Jag min dumma nöt hade lagt dom i cykelkorgen. Tur inte ungarna var med!!! Men sen o andra sidan så hade jag iaf låst cykeln 😉

Jag såg Bir Brother igår. Det är så tråkigt på måndagar tycker jag för då går halva programmet till att visa sådant som redan har hänt fram till nomineringen på söndagen. Det är lite spännande nu. Eller börjar bli för nu är det inte så många kvar och man kan känna de små pakterna som finns men som ingen vill känna sig vid.

Jag tycker att röstningen skulle kunna skötas annorlunda. De i huset skulle kunna nominera fram den ena och vi tittare den andra. Visst är det tittarna som bestämmer vem som ska vara kvar men för att slippa pakter och så så hade det varit bättre att tittarna hade fått rösta fram vem som ska sitta i stolen, iaf den ena parten. Kanske hade det blivit mer rättvist då? De som är kvar i huset är i stort sett de som huset vill se. För de lägger rösterna på de två de vill ha mest ut. Hade tittarna får bestämma mer så hade det kanske inte blivit dom två.

7 ungdomar hade visst försökt att komma in i huset för att träffa Gurkan. De blev naturligtvis stoppade och fick inte se sin fan. Helt otroligt att bara göra en sådan grej. Rodney åkte ut i söndags. Många tror det är fusk och ärligt talat så förstår jag inte hur Madde kunde klara av Roddan. Hon är ju den mest tråkigaste personen i huset. Hur kunde hon bli kvarröstad?

Läs mer om det här.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Smarta jag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: