web analytics
Gå till innehåll

Smörgåstårta

Det har inte blivit så mycket dator i helgen. Vi har hela huset fullt med folk 🙂 Mamma och hennes sambo samt mina yngre syskon Diana och Peter + hans sambo och barn. De kom i går och ska vara här några dagar. Robin konfirmeras imorgon så vi ska till kyrkan och se honom och hans kamrater i klänning 😀
Idag har vi gjort smörgåstårta. Vi gjorde vars en. Lasse en och mamma en och jag en. Min ser ni här under.

Vi gick en runda i stan idag. Det var så fint väder fast det började blåsa till lite senare under dagen, men det var ändå skönt. Vi gick till kyrkogården för att sätta blommor. På vägen dit så gick vi via parken. Där är så fint nu.

Mellan två bänkar i parken så stod denna skylt. Konstigt nog så var det ingen som satt där 😉

Kyrkogården ligger precis efter denna park. Först gick först till Thomas grav och satte rosor och sedan gick jag till pappas grav. Det är fint där nu med alla blommor.

Vi var iväg och tittade på Robin när han spelade match. Han och laget var super duktiga. Det blev 7 lika och Robin gjorde också mål. Han blev skadad vid ett tillfälle då han fick en spark på sitt ben, men han for upp igen efter en stund och tog revansch med att göra ett mål. Tyvärr har jag inget foto från matchen för min mobil laddades ur naturligtvis.

Nu sitter vi och tittar på ishockeyn och Sverige leder. Ni får ha en fin kväll. Själv blir det snart sängen för det blir att gå upp tidigt i morgon. Kram och natti natti.

Intressant?

1 reaktion på ”Smörgåstårta

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: