web analytics
Gå till innehåll

S***N oxå!

En sak är säker. Ät aldrig när du ser på ishockey. Speciellt inte när motståndarlaget gör anfall mot det svenska målet och det ser ut som att det ska bli mål! Jag satt här och åt min macka i godan ro. Ja i den ro det kan bli när man vill att Sverige ska vinna i ishockey. Det började bra men det slutade mindre bra. Luften har gått ur mig nu och Sverige åkte ut.

Annars har dagen varit bra. Vi hade Rasmus, Fredriks son och Iris, Fredriks mamma här på mat idag. Vi åt tacos och hade en mycket trevlig stund tillsammans. Det var ett tag sedan vi åt tacos och den maten är så bra för det finns alltid något som passar alla.

Kvällen har redan gått och jag ska lägga mig. Lite besviken för att inte Sverige gick vidare men det är inget att hänga läpp för ändå. De kommer igen nästa gång 😉 Jag tycker ändå att de har spelat bra. De var bra, sackade efter och sedan kom de igen. Det sista målet som kom in i det svenska målet var inte målvaktens fel. Han ahr gjort många fina räddningar så det är det man får ta till sig.

God natt och sov gott!

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: