web analytics
Gå till innehåll

Snabbt och smidigt över internet

God förmiddag. Sovit gott hoppas jag. Själv sov jag som en stock fram till tre i natt. Sen fick jag gå på toaletten men jag somnade om rätt så fort igen.

Idag står det städning på schemat. Ska dammsuga och få undan lite. Jag har länge tänkt sy gardiner men har inte fått tummarna loss riktigt för det men ska försöka få det idag.

Nu sitter jag med kaffet i handen. Ja nästan i alla fall. Jag surfade runt lite på Internet och när man går från den ena sidan till den andra så kan man komma precis vart som helst. Idag förde turen mig till en sida som köper in guld. Jag har faktiskt sålt guld via brev och det fungerade alldeles utmärkt.

Det är enkelt att sälja guld på nätet. Man beställer hem ett brev där man lägger guldet i. Sedan skickar man iväg det och dagen efter får man reda på hur mycket man får för det. Sedan så väljer man själv om man vill ha tillbaka det eller om man accepterar deras bud.

Det gick fort att få pengarna. Från det jag skickade in brevet och till jag hade pengarna på kontot så hade det gått 24 timmar bara. Det var snabbt och smidigt. Ska ni sälja ert guld som ändå bara har liggande så kan jag varmt rekommendera denna tjänst.

Nu ska jag fortsätta att dricka  mitt kaffe. Jag önskar er alla en fin och trevlig dag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: