Gå till innehåll

Snacka om stor familj!

Citat: Med 94 barn och 33 barnbarn har han redan världens största familj.Men indiern Ziona Chana, 67, är inte nöjd. Nu inleder han jakten på sin 40:e fru – i USA.

Oj. Min första fråga som jag fick var: Hur orkar han? Jag har aldrig förstått mig på dom som har flera fruar. Räcker det inte med en? Många gnäller ju om att det är ibland är mer än vad dom klarar av. Då är det alltså en fru det handlar om. Denna man har 39 och vill ha ännu en. För mig låter inte det riktigt normalt.

Läs mer i aftonbladet

Jag är helt slut! Ja och det beror inte på 39 fruar eller män utan för all jobb vi haft idag. Vi har ändrat om hela vårt vardagsrum. Vi har flyttat möbler. Tagit ut möbler och ändrat om. Det är skönt när det är gjort men innan det är färdigt så är det lite jobbigt. Men det är skönt för nu är vardagsrummet storstädat.

Jag ska invänta solsidan sen blir det en varm dusch och sedan god natt och sov gott!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Snacka om stor familj!

  1. ~ ♥ Flerbarnslivet ♥ ~

    Jag fattar inte. Han kan ju inte känna sina barn eller fruar på ett sätt som är ok. Han vet vem dom är, men känner dom inte. Kan väl aldrig vara ett liv värt att sträva efter??
    Ha en fin kväll du med 😉

    Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: