web analytics
Gå till innehåll

Snart blir det ett bättre Sverige

Igår natt sov jag knappt. Vaknade flera gånger och hade svårt för att somna. Igår kände jag mig rastlös och seg på samma gång. Idag känns det bättre men så sov jag bättre i natt med. Igår hände det inte så mycket. I förrgår var jag på utvecklingssamtal med Beatrice och nästa vecka är det dags för Benjamin. Allt fungerar bra i skolan. Det var en incident förra veckan som gjorde att jag kontaktade min dotters lärare för hon blev mobbad i skolan. Jag skrev till mentorn och hon tog tag i det med en gång. Så skönt med snabb respons. Sa det till dom med att det uppskattades. Nu är allt bra igen.

Jag läste i Aftonbladet att Stefan Löfven ska väljas till statsminister i morgon och han ska då berätta vem som ska göra vad i sin nya regering. De har redan planer på att höja A-kassan. Det var en hel del som S och MP hade samma mål på. De hade kanske lite olika åsikter om hur de skulle nå sina mål men det viktigaste är nog ändå att målen var densamma. De löser säkert hur de ska nå dom. Jag hoppas på ett bättre Sverige nu. Jag tror på vår nya regering. Det kan bara gå åt ett håll känns det som och det känns tryggt.

Nu blir det en kopp kaffe för mig. Jag önskar er alla en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: