web analytics
Gå till innehåll

Snart dags

God förmiddag. Det är måndag igen. Det regnade innan men just nu är det uppehåll. Vilket skitväder rent ut sagt. I morgon läggs jag in så jag ska packa de saker jag behöver. Det ska bli skönt när operationen är gjord. Det känns som att ett nytt liv ska börjas. Vi får väl se hur det kommer att bli. Jag har läst om andra Gastric Bypass opererade som har fått rena mardrömmarna fast i vaket tillstånd. Sen har jag läst om dom som verkligen har fått sitt liv förändrat till det bättre. jag hoppas jag tillhör den sistnämnda skaran. I morgon kl 9 ska jag vara inne. Då är det 18 rör blodprov som ska lämnas. Det går säkert bra.

Igår var det mors dag. Vädret var bra mestadels i alla fall. Vi hade tänkt att ta en picknick men det gick inte. Det blåste lite för mycket för det, men vi var ute och gick på förmiddagen utan problem. Skönt det.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan ska jag fixa i ordning lite här innan jag ska packa ner det jag behöver. Ni får ha en underbar dag.

Publicerat den Kategorier Gastric Bypass

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.