web analytics
Gå till innehåll

Snart helg. Underbart!

Äntligen fredag med allt vad det innebär. Ska tvätta och städa. Mindre roligt men et måste. Kanske så kan jag rensa bland mina tankar med samtidigt. Ofta kan det kännas att man inte vet vilken väg man ska ta i livet. Nu känns det som att jag står mitt i vägen med benen på vardera körbana. Jag borde stå stadigt men det känns inte alltid så. Jag velar kan man säga. Ja livet är som en berg och dalbana. Man ska vara glad över att man sitter kvar och inte kastas ut ☺️

Idag är det möte med Pontus skola. Ett möte som jag själv har begärt. Jag vill se så att allt går bra. Att det går på rätt väg. Försöka få hjälp och stöd till Pontus i den utsträckning han behöver. Han går i åttan nu och har bara ett år kvar i grundskolan. Ett viktigt år då det är gymnasiet som väntar därefter.

Hampus har ansökt till en annan skola. Han vill ju gå musiklivet. Han behövde ett betyg till så han har läst upp det detta året. Han var på audition början på veckan och det gick bra. Håller tummarna för honom. Han brinner ju för musiken. Han sjunger hemma nästan hela tiden. Han spelar både gitarr och keyboard. Han är jätteduktig.

Ja jag sjunger också alltid. När ingen hör 😉 till allas lättnad. Men jag älskar musik. Spelade dock mycket mer förr. Jag vaknade på morgonen och stereon sattes igång. Sedan gick den till det var dags att lägga sig. När jag var barn lyssnade jag på Eurythmics. Som tonåring dansband och nu som vuxen mestadels country. Men jag är egentligen en allätare När det kommer till musik.

Nej. Nu ska jag göra mig i ordning för mötet. Jag önskar er alla en fin dag ❤️ Kram kram.

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.