web analytics
Gå till innehåll

Snart jul ❤

Hösten har kommit med sina kalla vindar och fuktig luft. Inget jag är så glad över. Speciellt inte min kropp. Har ont I mina leder och går ofta med ryggont och huvudvärk. Mina handleder är inte så glada just nu.

Hösten kan vara vacker annars med att dess färger. Dock så hjälper inte det när jag tänker på att vintern kommer efter höst. Men allt är inte negativt med vintern. Vi alla vet att julen kommer under vintertiden och jag älskar julen 🙏❤

Jag älskar att ge andra presenter. Speciellt barnen och barnbarnen så klart 🥰

Rusta har börjat med julpynt och det kändes som att jag var lite i ett himmelrike ☺ Helt underbart ☺ Min äldsta dotter älskar också julen. Undrar vart hon har fått den julandan ifrån haha.

Ha det gott och sköt om er ❤

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.