web analytics
GÄ till innehÄll

Snart julafton đŸŒČ

Hur tÀnker ni fira i Är?

Dagen innan jul. Vi har sprungit frĂ„n den ena affĂ€ren till den andra. Jag tror att jag har fĂ„tt med mig allt 😊...om inte sĂ„ Ă€r det en dag i morgon med. Brukar alltid glömma nĂ„got fast man tror att man har köpt allt.

Vi ska vara 18 st som ska fira. Det ska bli sÄ roligt. Ser fram emot morgondagen. Jag har som regel att mobiltelefoner Àr förbjudna om man inte ska fotografera eller för att svara om det ringer. Julafton Àr en dag dÀr vi ska umgÄs. Prata, spela spel och se pÄ film.

Jag Ă€lskar julen. Men det var ett Ă„r som jag inte gjorde det. Året var 1999. Jag hade gĂ„tt in i vĂ€ggen. Gick med dödsĂ„ngest och trodde Ă€rligt talat att jag inte skulle bli 28 Ă„r. Varje gĂ„ng jag lade huvudet pĂ„ kudden sĂ„ kunde jag inte andas. Jag gav bort mina julsaker, för varför skulle jag ha dom? Dagarna gick och till sist kom bi fram till den 2 februari och jag blev 28 Ă„r. Jag hade överlevt. Sakta men sĂ€kert kom jag pĂ„ fötter igen. Alldeles lagom tills jag trĂ€ffade min före detta man. DĂ„ började helvetet pĂ„ allvar. Men det Ă€r en annan historia!

IkvÀll ska jag slÄ in dom sista julklapparna. Samla ihop allt. Lyssna lite pÄ julmusik samtidigt. Sedan tÀnkte jag faktiskt ta kvÀll, men dÄ Àr klockan förmodligen sent.

Jag hoppas att ni alla fĂ„r en riktigt God Jul ❀

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har nĂ„gra ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❀ Att skriva, fotografera, lĂ€sa böcker och pyssla Ă€r nĂ„gra av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats anvÀnder Akismet för att minska skrÀppost. LÀr dig hur din kommentardata bearbetas.