web analytics
Gå till innehåll

Snart påsklovsvecka

Veckan innan påsklov. Det är inte klokt vad tiden den går fort. Idag hade jag en Hampus hemma från skolan. Han mådde inte riktigt bra i morse men har varit pigg under dagen så det blir nog skola för han i morgon. Jag har tvättat som en galning här hemma. Det enda man har gått om är tvätt och aldrig tar den slut heller. Snart fags för renbäddning så då får jag några maskiner till. Ja inte är jag arbetslös i alla fall.

Många tror att vi som går hemma har hur mycket ledighet som helst. Ibland önskar jag att jag hade ett jobb att gå till. Man är aldrig ledig utan man har och göra hela tiden. Sen väljer jag ibland att inte göra något alls men det är bara jag själv som blir lidande för det. Ingen annan. Sen finns de dagar där jag faktiskt inte kan göra så mycket pga av värk i min kropp.

Jag är 44 år gammal och det finns dagar jag knappt kan gå. De dagar sitter jag här och då kallas jag för lat. Ibland så rycker jag på axlarna bara för jag vet ju bättre själv men det finns de dagar då dessa ord sårar. De dagar man inte mår bra är man så mycket mer påtaglig.

Jag passar på och gör saker här hemma de dagar jag mår bra. De andra dagarna så gör jag allt för att lindra smärta både i kropp och själ.

Såg ni farmen igår? Vad tyckte ni? Jag hejade ju på Nina och tänkte fan också när hon åkte ut. Men det gjorde hon och kvar återstod då Fredrik och Lina. Då hejade jag på Fredrik. Mest för att han faktiskt varit ute på själva farmen och jobbat. Det har väl Lina med men inte i samma utsträckning. Sedan mobbade Lina Sara-Marie med och var lite taskig mot Gunvor. Man ska vara trevlig mot andra människor. Sen är ju Fredrik skåning med 😉

Dock så tyckte jag inte att någon av dom var värdiga finalister. De tjatade om att Nina inte fått jobba så mycket då hon kom in sent i farmen. Hon däremot har varit uppe i tinget och fått kämpa sig in i farmen. Det har varken Fredrik eller Lina gjort! Men men, nu är farmen över för denna gång och in kom halv 8 hos mig. Ett program som jag tycker är rätt så tråkigt att titta på. Nu blir det paus från TV-tittandet!

Ha en fin kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: