web analytics
Gå till innehåll

Snart sista dagen på detta året

Det märks att man har fått stora barn. Det kommer bli tomt här hemma denna nyårsafton. André firar på sitt håll och Robin, Tove och Nellie ska fira hos Toves bror med familj. Det kommer bli roligt för dom. Sedan ska Stéphanie fira med en kompis. Det återstår bara fyra barn här hemma. Men min svärmor kommer med så vi blir i alla fall 7 st och det är lagom, men jag kommer sakna mina barn. Men det är ju så när de börjar bli stora.

Jag satt här och tänkte på hur det kommer bli den dagen då alla barnen är stora. kommer jag och Fredrik få sitta här själv då? Jag som tycker att högtiderna är så viktiga. Det är väl klart att dom hellre firar med vänner så man får kanske ställa in sig på att vi får fira utan barnen i framtiden. Ja vi får väl se hur det blir.

Nu ikväll gav jag Nellie gröt och fick henne att somna i min famn. Det är så mysigt. Hon är så go det lilla livet. Man verkligen suger åt sig allt som den lilla ger oss och det är verkligen en hel del. I morgon ska hon fira sin första nyår. Hoppas hon inte blir rädd för alla smällare.

Ja det går mot nytt år. Vart detta året har tagit vägen förstår jag inte. Har jag legat i dvala eller springer dagarna bara iväg så där? Det går mot ljusare tider i alla fall och det välkomnar jag. Jag hoppas att ni alla får ett gott avslut på detta året och att ni serdan får ett Gott Nytt År! Tänk...vi går in mot år 2016.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: