web analytics
Gå till innehåll

Snart skördefest

God morgon på er mina vänner. Hoppas ni har vaknat upp till en fin dag. Jag har vaknat och försöker piggna till med mitt kaffe nära till hands.

Stefan Löfven blev bortröstad som statsminister. Vem blir det nu i stället? Vi har ett konstigt system tycker jag men politik ska väl aldrig vara enkelt? Eller hur? Svenska folket valde Socialdemokraterna men i stället kan det bli en annan kandidat från de övriga partierna som kan bli statsminister. Om så är fallet så vann ju aldrig Socialdemokraterna! Anser jag i alla fall.

Jag kan inte låta bli att undra om det är lönt för oss svenskar att överhuvudtaget rösta?!

Men men..nog om det. Idag är det torsdag och jag har mycket att göra idag, men mina leder vill inte som jag vill. Det närmar sig skördefest och den betyder något speciellt för mig. Min pappa blev urnsatt under denna helg och min älskade själsvän var här för tre år sedan och det blev hennes sista. Det är en minnesrik helg.

Det blir att gå till graven och sätta en blomma. Tända lite ljus och minnas.

Ni får ha en fin dag och sköt om er <3

27 reaktioner på ”Snart skördefest

 1. Viktor Högnäs

  Kan tycka det vart märkligt för jag trodde Socialdemokraterna vann, men om jag uppfattade det hela rätt, så om det råder någon tvivelaktighet så ska det röstas om ifall han bör sitta kvar, och det var väl det som hände om jag har uppfattat allt rätt? Har följt bara lite på avstånd! 🙂

  Svara
  1. Lisa

   Ja de rödgröna vann ju men alliansen och SD röstade på att inte ha Stefan kvar som statsminister. Då tycker ju jag att någon annan inom de rödgröna borde få den posten men det är inte säkert som jag har fattat det.

   Svara
 2. Anja Held

  Fint att besöka graven ❤ och självklart är det lönt att rösta även om det kan bli som nu konstiga och knepiga parlamentariska lägen.

  Svara
 3. Carolina

  Ja denna regering vet inte hur det ska sluta och vem som kommer bli statsminster så frågan är om detta leder till omval vilket jag tror .Se vad som sker ha en underbar torsdag <3

  Svara
 4. Nilla

  Jag tycker också det är märkligt att Socialdemokraternas ledare inte skulle bli statsminister när ändå det röda blocket var störst. Har följt talmansrundorna lite idag men inte blev jag klokare för det. Ja, man kan verkligen undra om det blir nyval, det verkar som SD vill det i alla fall och man kan ju undra hur det skall bli om det blir ett nyval. Fint att gå till graven, tända ljus, minnas din pappa och din själsvän. Kramar

  Svara
  1. Lisa

   Ja jag tycker det är jättekonstigt. Man blir inte kolkare av att lyssna på dom i heller hahaha.
   Ja det ska bli skönt att gå upp dit. Lägga några blommor och tända ljus. Kramar

   Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: