web analytics
Gå till innehåll

Snart valvaka

En dag kvar sedan är det dags för valvaka. Jag längtar faktiskt och jag hoppas verkligen på ett regeringsskifte. Har ni följt debatterna som gått på TV? Jag har sett lite här och lite där, men jag har inte följt det. Det blir mycket smutskastningar och skitsnack efteråt och man kan läsa en hel del i tidningarna efteråt. Sen kommer valet och ett parti står som ledande och där börjar sedan etapp två för smutskastning.

För några år sedan så var Sverige rätt så rejält skuldsatt och Socialdemokraterna tog över makten. De jobbade på och det svenska folket blev rasande för det blev inte som socialdemokraterna lovade. De glömde bort helt enkelt att det tar sin lilla tid att dra upp ett land ur skiten. Nu har Moderaterna suttit i 8 år och det finns en hel del att göra för de rödgröna om de kommer till makten.

Skulle Moderaterna få förtroendet igen så går det käpp rätt åt helvete.

Som ni märker så är jag ingen moderat. Jag är en socialdemokrat enda ut i fingerspetsarna. Jag är en helt vanlig arbetare som gör mitt bästa. I morgon ska jag duka fram ett bord med lite godheter på.  Sitta och lyssna på vad som sägs och jag hoppas att resultatet blir som jag vill.

idag är det bara lördag så jag får vänta en dag till 🙂 Jag sov länge i morse. Så skönt det var. Har inga planer för dagen annars utan ska bara mysa med familjen och ta dagen som den kommer. Har ni några planer för dagen?

Intressant?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Jag finns med på Bloggkartan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: