web analytics
Gå till innehåll

Snö i april månad

Vi är inne i april månad och det snöar. Jag trodde att det skulle vara vår nu. Det är inte konstigt att man blir förkyld. Ena dagen skiner solen varm och i nästa så snöar det och med snön så kommer ju kylan. Igår frös jag något så hemskt. Jag har ju dålig blodcirkulation i vanliga fall och än värre när det är kallt ute. Var kanske dumt att lägga undan vinterjackan och vinterskorna?

Jag läste på aftonbladet att en busschaufför i Norge hade stannat bussen och klivit ut för att hjälpa en flicka som cyklat omkull. Så gulligt gjort. Är det något som man hade kunnat se här i Sverige?

Det var väldigt fint gjort av den norska busschauffören. Det är inte ofta som man får se sådana handlingar. Här i Sverige så ser man ofta äldre människor stå upp för de yngre inte ger bort sin sittplats till exempel. Tycker det är skrämmande egentligen att inte fler tänker logiskt och med hjärtat. 

Nu ska jag fortsätta att kurera mig. Fryser gör jag så jag ska försöka få i mg lite värme. Ha en fin dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: