web analytics
Gå till innehåll

Snö i mängder

Vart man än går nu för tiden så ligger det snö överallt. Så här såg det ut i morse när vi skulle köra barnen till skolan.

Några tycker säkert att det är lite men för mig är mer än vad det behövde vara. Jag tycker vi har fått tillräckligt med snö nu. Om man nu måste ha den så låt det som kommit ligga men ny snö kan hålla sig härifrån.

Var nere i stan häromdagen. Kunde inte låta bli o fotografera den insnöade cykeln. Hoppas inte ägaren behövde den just då!

Igår tog jag det allmänt lugnt. Sambon var i väg med sonen o hans klass till Löttorp. De spelade Fair Play. Sonen gjorde några mål o de kom på 2:a plats. Dom var jätteduktiga!

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Snö i mängder

 1. Pennelina

  Nog har det kommit snö nog, men inte så våldsamt mycket där vi bor.

  För några år sedan fick vi sätta fast extrastolpar på stängselstolparna i hästhagen - för var täckta av snö! Kommer inte ihåg exakt snödjup men det var över 1,5 m ute på öppet fält.
  Det låter inte mycket, men...

  Nu snöar det här igen, så vi får väl se vad det slutar på den här gången.

  Kram 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: