web analytics
Gå till innehåll

Snö i September

Tänk att vakna upp o se massor med snö när man tittar ut. I september månad. Jag tror att jag hade fått panik. Jag tycker den första snön är vacker men sen kan jag vara utan den faktiskt. Jag hoppas det dröjer länge innan vi får de första snöflingorna här.

Benjamin är i väg på fotbollsträning. Robin spelade match i går o de vann. André spelade oxå match i går o hans lag vann med. Duktiga killar jag har!

Stéphanie sover över hos en kompis men hon kommer hem lite senare. De hyrde film o köpte godis. De skulle ha en myskväll. Vi gjorde inte så mycket själva faktiskt.

Idag ska jag ta det allmänt lugnt. Det blir väl lite småplock här o var under dagens gång men det är väl oxå allt. Får väl se hur det blir. Känner mig själv. Jag kan säga att jag ska bara göra detta o sen helt plötsligt så har jag gjort så mycket mer iaf.

Ha en fin dag!

Intressant?

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Snö i September

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: