web analytics
Gå till innehåll

Snö och slask i vargavintern

Det ska bli vargavinter i år igen stod det i aftonbladet. Det förvånar mig inte. Det har redan börjat. Nja kanske inte men det har kommit lite här och barnen är överlyckliga medan jag får bita ihop och tycka det är roligt för deras skull. Jag kan alltså inte med denna vinter. Att bara veta att man har tre månader framför sig med kyla, blåst och snö. Hemskt hemskt hemskt.

Årets julklapp är utsedd. Det är en surfplatta. När jag hörde det ordet först så tänkte jag vad är det för något? Jag fick för mig att det var en sorts surfbräda och tänkte sen att det låter lite konstigt att en surfbräda skulle vara årets julklapp.

Surfplattan är alltså en apparat som gör det möjligt att surfa på internet vart man än befinner sig. Den verkar vara rätt så populär redan då den redan har sålts i 7,5 miljoner exemplar. Ja en sak vet jag iaf och det är att jag inte ska ha den. Jag är inte mycket för att följa trenden. Jag har mitt eget smak och tycke. Ja det har säkert dom som köper surfplattan men, men jag tror att många köper en trendsak bara för att så många andra gör det. De måste följa modet.

Idag kommer jag att vara ensam hela dagen. Fredrik slutar kl 21 i kväll. De ska ha jakt kväll på jobbet så han lär inte vara hemma före 21:30. Benjamin ska leka med en kompis idag här hemma så det blir ett barn extra som ska hämtas på fritids.

Själv ska jag ner till stan och hämta ut salva till mina eksem och hämta ett paket på nya hörnan. Ska även skicka i väg två små paket. Gör det innan jag hämtar banr från dagis och fritids för då är jag ju ändå ute  slasket.

Vad ska ni hitta på med idag då?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Snö och slask i vargavintern

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: