web analytics
Gå till innehåll

Snö på alla håll

Så då har snökaoset kommit lite överallt i Sverige. Här på ön har vi ännu inte fått någon och jag hoppas det förblir så. Nu vet jag att det inte kommer bli så men jag är glad så länge jag slipper snön. Kylan har vi dock fått så snön är säkert på intågande här med. Det är vantar och mössa som gäller vid promenaderna med Sally nu. Med snön så har det kommit en del trafikolyckor med. Jag hoppas alla har nytt till vinterdäck nu för det är nog hög tid att ha dom på. Det väntas in mer snö så det är bättre att vara förberedd. Vi har satt på vinterdäck på våran bil.

Jag vaknade i natt kl 03 och kunde inte somna om riktigt. När jag väl hade lyckats med att somna om så vaknade jag igen. Det kommer bli en tröttsam dag känner jag. Men man får försöka hålla sig sysselsatt så man inte däckar. Jag ska städa undan så gott det går idag. Packa ner lite saker så jag får plats med lite julsaker sen. Det ska dammsugas och det ska tvättas.

Idag kommer mina twins hem från Stockholm. Jag hoppas de har haft roligt men det verkar så. Jag har sms:at lite med dom. De åker buss så jag hoppas att busschauffören tar det lugnt i trafiken. Det är Silverlinjen som kör och de kör bra. Det är bara att hoppas att de dom möter också kör bra.

Tvillingarna
Benjamin och Beatrice när de var små.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: