web analytics
Gå till innehåll

Snö, snö och åter snö

Snön bara vräker ner. Det enda som är positivt med det är att efter en kall vinter så brukar det bli en varm sommar. Det är kallt ute och fotspåren som man lämnar efter sig fylls snabbt igen.

Mina leder mår inte bra av detta kalla väder men det är bara att gilla läget. Vad mer kan man göra? Än att gnälla men det hjälper ju inte så mycket....men ibland så är det skönt och bara få ur sig all negativitet.

Barnen har haft sportlov denna veckan som gått. Skönt för dom för de behöver ladda sina batterier dom med. André och Angelica med lillflickan var hemma så det har blivit lite mys med henne. Har dock inte vågat bära henne för mycket för lederna skull.

Jag blir så fumlig ibland. Har svårt att hålla mina saker i händerna. Tappar krafterna och har svårt för att greppa runt saker ibland. Haft huvudvärk i flera dagar med. Kanske beror det på alla tankar som kommer och virvlar runt.

Igår var det en vecka sedan Carina blev begravd. Jag får inte in det i huvudet riktigt. Vill inte ta till mig det riktigt. Kan inte förstå att hon faktiskt inte finns där i den andra sidan luren.

Var på kyrkogråden idag och tittade till gravarna här hemma. Det var inte mycket man kunde se för snön har begravt gravarna men man vill ju ändå titta till så allt är som det ska. Längtar till våren så jag kan göra i ordnng pappas grav. Det känns som att det är långt borta men våren är ju trots allt på väg.

Ikväll är det delfinalen i melodifestivalen. Ska ni se den? Vi kommer förmodligen bänka oss framför TV:n Rolandz ska ju vara med 🙂 Mariette med. Jag har inte hört deras bidrag men med tanke på att det är dom så kommer dom framföra bra bidrag tror jag.

Det blir att mysa med familjen i alla fall. Jag hoppas ni får en bra dag. Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: