web analytics
Gå till innehåll

Snöblandat regn

Sitter i Eslöv nu och har precis fikat. Inte så bra kanske att äta innan man strax ska lägga sig men jag kände mig hungrig. Man får lite ångerkänslor när man har läst artikeln i aftonbladet om diabetiker. Speciellt de som känner sig överviktiga. Att vara överviktig och samtidigt ha diabetes är ingen bra kombination. Men det är inte alltid så enkelt att gå ner i vikt.

Jag är överviktig och det har jag varit i några år nu. Kilona flög på mig under min näst yngsta sons graviditet. Jag hade grav diabetes då och det gjorde sitt till. Jag har ändå gått ner i vikt och jag har minskat i omfång, men som diabetiker så ska man helst ligga inom ramen så att säga. Det gör inte jag. Däremot så trivs jag med mig själv som jag är för jag har varit super smal en gång i tiden och det är ingen hit kan jag säga.

Jag ska försöka komma igång och promenera mer än vad jag redan gör. Sedan har jag min Ab Doer. Den gjorde susen faktiskt, men jag har gjort ett uppehåll med den nu och det märks. Det ska bli ändring med det som sagt.

Jag hann och träffa min lillebrors små pojkar och det var roligt att se dom igen. Markus var jätteglad att se mig. Innan han såg mig komma in i hallen så hörde jag honom skrika: Lisa, Lisa och sedan kom han springande mot mig i hallen. Han är så söt. Han fick öppna en av julklapparna som han skulle få till jul. Han blev så glad när han fick se en Snowracer i paketet. Det kom snöblandat regn när vi körde ner så vi tänkte att han får kansky nytta av den innan julen kommer. Lille Erik fick öppna ett av sina paket med. Det var inget stort men innehållet var söta. Det var små tossor som var formade till kanin och det hördes från tossorna när han sparkade med fötterna.

Nu ska jag natta kudde för det blir tidigt i morgon. Ha en fin vecka! Hörs vi snart igen. kram kram.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: