web analytics
Gå till innehåll

Snögubben är död

Jag fick ju en anonym kommentar häromdagen där den påstod att jag skulle dumpat något på en station. Jag vet inte vad personen pratade om så jag sa att den anonyma kunde ju berätta det o jag lovade att publicera dennes kommentar. Personen har varit inne och läst men tror ni att jag fick någon kommentar?

Nej då! Det har jag inte fått. Personen kunde alltså inte stå för sitt eget uttalande. Men det gör inget för jag vill inte ha skit i min blogg. Detta är min blogg och jag skriver vad jag vill i den.

Då jag är så populär så kan jag bjuda på ett nytaget foto av vackra mig 😉

Nu till något roligare och trevligare. Jag gick till stan idag. Man såg ju ingenting av all snö som kom från skyn. Jag hatar snön. Jag hatar verkligen snö. Jag förstår inte vad den ska vara bra för?! Jag gick där och såg inte en meter framför mig ens.

Man fick akta sig för bilarna som körande för man ville ju inte bli dränkt i den slask som de fick upp från deras bildäck.

Den första bilden här nedan tog jag innan jag gick ifrån hemmet. Det var inte lika "bart" när jag kom hem igen.

Jag gick till apoteket och köpte ut lite mediciner och sen gick jag till kupan här i stan. Roligt och gå och titta. Sen åt jag faktiskt en god hamburgare med mos i stan. Hämtade barnen från fritids. Skulle hämta hem mina tvillingar + en pojke som skulle leka med Benjamin hemma hos oss.

Beatrice skulle oxå med hem men hon ville leka med en kompis hemma hos henne. Jag sa till fritidsfröken att Beatrice stannade kvar tills kompisens pappa kom. Det gick bra. Sen vet jag knappt vad som hände för helt plötsligt så hade jag fyra barn med mig hemåt i stället. Jag tog med mig Beatrice o hennes kompis o lämnade dom hemma hos kompisen och tog Benjamin o hans kompis med mig hem.

Min svärmor var så snäll och hämtade de små på dagis så de slapp gå i detta ovädret. När de kom var vi ute en stund på gården och byggde snögubbe.

Ni ser skillnaden på snö storleken på hur det såg ut när jag gick till stan. Jag var bara borta 1 1/2 timme ca. Jag vet att andra har mycket mer snö, men det hjälper inte mig som inte vill ha snö alls.
Här hämtar dom snö till snögubben.

Snögubben till vänster hjälptes vi åt med att bygga. Snögubben till höger har Hampus själv byggt. Han berättade för mig sen att snögubben hade dött.

Jag: Dött? Den ha väl inte dött?
Hampus: . Jo det hade den.
Jag: Hur vet du det då?
Hampus: Jo för huvudet har trillat av.

Vad ska man svara på det? Jag gick ut en gång till för att se vad han menade. Då förstod jag att snöbollen som ligger bredvid snögubben är alltså snögubbens huvud.

Stackars kille. Men vilken fantasi barnen har. Härligt ändå!

Nu ska jag natta min kudde. Det kommer en dag i morgon med. Förmodligen med mer snö.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

4 reaktioner på ”Snögubben är död

 1. Caisa-Britt Ericsson

  Du skriver som vanligt lika intressant, och småroligt, om din vardag. Inte så lite som du fyller den med! Är impad, som ungdomarna säger idag.
  Jag tycker heller inte om snö.
  Håller alla tummar och tår... att ni inte mera får...
  Fast barnen kunde ju fått en stor hörna med en meter djup snö!

  Svara
 2. Smulan

  Tack så mycket! Det värmer verkligen. Speciellt när det kommer från en som själv är duktig på att skriva 😀

  Ska önska mig en hörna snö till barnen så jag kan skonas 😉

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: