web analytics
Gå till innehåll

Snygga läderarmband

Jag fick hem ett superfint läderarmband igår som jag blev jätteglad för. Det är av märket Intrigue, ett nylanserat varumärke från Sportarmbandet.se. De har inte bara armband för damer utan de säljer även armband i läder för herr. Jag älskar smycken i allmänhet. Armbandet jag fick hem fastnade jag speciellt mycket för på grund av hjärtat som är själva låset. Stilrent och supersöt. Det passar både till vardag och fest.

Jag gör själv smycken men har aldrig själv arbetat med läder. Det skulle man kanske ta och prova på. Det blir lite mer exklusivt på något sätt. Framför allt så blir det fint.

Jag har haft en längre paus nu själv när det gäller att göra smycken men har börjat få inspiration igen. Det är en rolig tidsfördriv och framför allt så får jag lite egentid med barnen för de sitter gärna med och pärlar.

Idag har vi varit på Pontus skola och fikat. Det var öppet hus idag och vi tittade på vad barnen har gjort under våren på fritids. De är mycket kreativa. Så duktiga de är på att hitta både färg och form. Fantasin kan man inte klaga på.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och bara ta det lugnt. Ha det gott och sköt om er.

Läderarmband

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: