web analytics
Gå till innehåll

Sol i sikte

Sommaren flyter på. Den går fort som vanligt. Det var inte så längesen som jag hade 7 månader på mig att planera bröllop. Det 'är 6 månader sen för nu har jag bara en månad kvar. Helt otroligt vad tiden kan springa iväg. Jag håller på för fullt. Kläderna är snart klara och hälften av maten är också färdigt. 

Fast jag är i full fart med bröllopsplanering s försöker jag ta mig tid för att bara slappa och njuta av sommaren tillsammans med min familj. Jag har badat en gång i år och det var redan i maj. Sedan har jag fegat men barnen har badat. Några ggr i havet har vi varit och någon gång på poolbaren här i stan. Senast igår var vi där och de två små badade på.

 

Idag hade jag tänkt stranden men det blev inte så. Man hinner inte med allt man planerar. Fredrik har jobbat och är trött och barnen verkar inte vilja heller. Det kanske kan bli ett dopp senare idag. Vi får se vad kvällen har att erbjuda. 

Ni får ha en fin lördag. Mys på ordentligt och var rädda om varandra. 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: