web analytics
Gå till innehåll

Sol och bad

Vi är mitt i sommaren och jag försöker njuta av varje sekund. Vissa dagar är bättre än andra. Igår tog vi barnen till stan och sedan vidare till havet och badade bort en stund. Det var så skönt och gå i. Helt underbart. Vi gick till ett ställe där det inte är så mycket folk. I Sjöstugan så ligger det folk överallt.

Tidigt på kvällen så kom ångesten smygande. Skönt att det var läggdags för barnen så jag kunde gå in i mitt rum och varva ner.

Jag brukar må som bäst på sommaren. Förra sommaren igen var extremt jobbig. Förra sommaren var lite bättre och i år lite bättre än förra så det blir ju bättre och bättre. Men det är ändå jobbigt att ha det så som jag har det ibland om dagarna. Men som sagt, det blir bättre och bättre.

Idag har jag inga planer alls. Jag ska försöka att bara vara.

Jag hoppas att ni alla har en fin dag så här långt. Kram kram!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: