web analytics
Gå till innehåll

Sol och vår

Hej alla glada. Idag skiner solen och det gör den i mitt sinne med. Jag har varit nere i stan och fixat lite presenter. Har ju en sambo som fyller år i morgon och snart har jag en son som ska konfirmera sig.  Det blev lite shopping och jag handlade med mig andra varor med hem också. Skönt och slippa det sen.

Jag tvättar idag. Tvätten torkar fort i solstrålarna och jag ska snart ner igen och ta min andra maskin för idag. Sedan får jag kanske vika lite med sen, men det får bli sen för nu vill jag vara ute i det soliga vädret lite.

Jag har fått höra att det ibland kan vara struligt att kommentera hos mig. Är det någon inställning som behöver ändras eller vad kan det beror på? Jag ska kolla det. Vill ni så får ni gärna säga till om även ni har svårt att kommentera. Kan ni inte kommentera alls så skicka gärna ett mail till mig på elisabeth.nilsson.72@gmail.com så jag vet om det är struligt.

Ni får ha en underbar dag.

Intressant?

2 reaktioner på ”Sol och vår

 1. Lotta

  Underbart väder ni har, här är det blåsigt och mulet.
  Jag pratade med min mamma tidigare idag, hon skulle också hänga ut sin tvätt, hon bor i Nybro.
  Önskar dig en fin dag!

  Jag har inga problem att kommentera hos dig.

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: