web analytics
Gå till innehåll

Sol och värme

Man kan få någorlunda bra foton med en vanlig mobilkamera. I efterhand ångrade jag lite grann att jag inte hade min systemkamera med mig. Men...Det kommer fler tillfällen.

Snart börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Ska bli skönt faktiskt,  men samtidigt så har jag lite Små ångest för förändringen men jag tror det kommer bli bra. Mer om det lite längre fram.

Min yngsta son går ut nian i år. Har köpt kostym till honom. Det är bara skorna som saknas, men dom ska vi handla in nu.

Vädret håller i sig än. Igår blåste det dock kalla vindar men idag skiner solen. Graderna är detsamma som igår men det blåser inte. Så skönt. Med våren så kommer pollen som ett brev på posten. Jag tål inte gräs så att vara ute bland grannar som klipper sitt gräs i tid och otid ät inget jag rekommenderar. Men man vill ju inte sitta inne när det är varmt så man får hålla ut ibland. Ska börja ta mina allergi mediciner så blir det kanske lite lättare att vara ute.

Jag hoppas att ni har lika fint väder som jag. Önskar er en underbar dag ♥️

Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.