web analytics
Gå till innehåll

Sol, sol och åter sol

Jag hoppas att ni har strålande sol som vi har här i Kalmar. Låg faktiskt och solade på balkongen. Just nu befinner jag mig i Robins lägenhet. Har varit här i några dagar nu. Skönt att slippa alla krav som man har i sitt eget hem.

Tog även en promenad med hundarna. Tänkte ta en långpromenad men efter två kvarter så ångrade jag mig. Vi tog en annan väg hem men lite kortare tur än vad jag först hade tänkt. Dock så blev det ändå en liten sträcka. Var ute en halvtimme med dom i alla fall.

Idag har det varit bättre med min ångest. Var lite rastlös innan o ville ut på balkongen men tusentals tankar virvlade runt och ångesten kom på ännu ett besök. Tänkte att den jäkla ångesten ska fan i mig inte vinna. Jag tog ett djupt andetag och efter utandningen så tog jag min handduk och gick ut och solade

Det var så klart en skön känsla efteråt. Jag klarade av att liga där i en timme. Dock så var det inte en njutbar timme för rastlösheten blandad med lite ångest tog över min kropp. MEN jag låg kvar ändå. Så jag vann 😊

Vad har ni hittat på med idag då?

Önskar er en fin dag! 🌞

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: