Gå till innehåll

Solen lyser med sin frånvaro

Igår var det riktigt kallt här i Borgholm. Det snöade till vid ett tillfälle. Snö i slutet på mars månad. Dock så var det ju snö liggandes på marken vid denna tiden förra året. Hur ska man dra slutsatsen på detta? Blir det en lika varm sommar i år som förra året tro?

Denna natten var lite bättre än förra. Denna natten var jag uppe fyra gånger bara och släppte ut hudarna. Förra natten så gick jag upp vid cirka 02:320 och blev sedan uppe. I natt orkade jag inte det. Kvällen igår slutade med en tidig säng och huvudvärk. Dock så tog det en bra stund innan jag somnade.

Idag ska jag försöka ta mig an tvätten. Har ont i min kropp idag så jag får göra det jag kan. Men det ska nog gå bra. Det är det lilla som gör det säger man ju. Bara jag kan göra något så är det ju bra. Eller hur?

Ni får ha en underbar dag. Hoppas ni får några solstrålar på er idag <3

10 reaktioner på ”Solen lyser med sin frånvaro

 1. Nettan

  I stockholm är det vita moln och solen försöker kämpa sig igenom.
  Imorgon ska det bli varmare så jag håller tummarna för det 🙂
  Förra sommaren som var en utav dom varmaste på länge hoppas jag en repris på. Vi kunde inte sätta upp vår pool då dom skulle komma och gräva ner fiber precis där vi brukar ha den, så nu hoppas jag på en varm sommar då poolen ska upp 🙂

  Svara
 2. Jane

  Jag tror faktiskt att denna sommar kommer bli lika varm som förra årets värme😎☀️
  Jag ska iväg och hämta tösen ifrån färja sedan tvätta jag med. Ha en bra dag

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: