web analytics
Gå till innehåll

Solen skiner

God middag. Hoppas solen skiner på er. Här är solen framme men det är lite kallt ute ändå. Barnen är i skolan och jag sitter här hemma och tar mig en kopp kaffe. Ett av mina hjärtan fyller snart år. Hon blir 18 år och vuxen. Lilla Nellie, mitt älskade barnbarn växer så det knakar. Hon går mot ett år. Stora tjejen med andra ord.

Vad ska man ge en ettåring? Hon fick en stor traktor i julklapp som hon ska få sitta på nu när man kan vara ute. Hon älskar att vara på golvet och plocka med sina leksaker. Så kanske skulle Lego vara en bra idé? Det finns ju Duplo-lego som de som kan bygga med.

Det finns många pedagogiska leksaker som är bra att ha till barnen. De lär sig färg, form, siffror och bokstäver. De bygger och jämför. Lär sig en massa under lekens gång. Man kan hitta leksaker överallt idag och på internet finns det en hel del att välja mellan. Så vart ska man vända sig?

Hiko.se har en hel del kan jag säga De har över 45 år i branschen så man kan säga att de har en hel del erfarenhet när det gäller leksaker och barnartiklar i allmänhet. De har bra priser och kvalitén är bra. Deras strävan är att sälja bra produkter till ett bra pris. De vill ha de lägsta priserna i Sverige och det är ju inte helt fe.

Dockan och legot på bilden nedan kommer från Hiko.se Visst är dockan bara för söt? En sådan funderar jag på att köpa till lille Nellie.

Leksaker och barnartiklar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: