web analytics
Gå till innehåll

Solnedgång i Borgholm

Jag har inte varit så aktiv här på bloggen på några dagar. Dels för att jag inte haft så mycket tid och dels för att jag har eksem i min hand. Det vill inte ge med sig. Har haft det sedan början på sommaren. Då var det runt mina vrister. Tog min kortisonsalva men det blev inte bättre. Förr sämre för det spred sig till mina höfter. Gick till vårdcentralen och fick då den starkaste kortisonet dom kunde skriva ut. Det höll det i schack men det ville inte försvinna. Sen fick jag en antibiotikakur. Då blev det bättre på mina ben men jag fick i stället eksem vid svanen och runtom. Sen i min hger handflata och idag började det i vänster med.

Det gör ont. Huden blir stram och det spricker. Sen får jag blåsor som spricker och som är svårläkta. Jag får ringa vårdcentralen igen. De skulle skicka en remiss in till hudmottagningen och när man får tid där vet jag inte. Det kan ju dröja i värsta fall. Att vara i vatten är inte ens att tänka på. Jag smörjer mig med mjukgörande flera gånger om dagen men det r ändå lika torrt. Då jag är diabetiker så blir såren mer svårläkta.

Men nog om det. I fredags tog min äldsta dotter och svärson med sig mig och tvillingarna på ett litet äventyr. Det blev husvagnen och den tog oss till Ullared. Ja jag blev glad och det var skönt och komma bort en stund om så bara för en helg. Det var avkopplande fast vi sprang inne på Gekås. Vi hade en mysig helg tillsammans och jag uppskattade det verkligen. Vi kom i söndags och det var tur att vi körde med husbil för vi hade inte fått hem allt annars.

Nu i kväll så åkte jag, Fredrik, Beatrice och mina två  äldsta killar till hamnen för att fiska. Killarna fiskade medan jag satt och njöt av havet och allt som den gav. Jag och Beatrice gick till graven med för att vattna och fixa i ordning lite. Skönt och fått varit där. Det såg fint ut.

Nu ligger barnen och själv ska jag bara ta det lugnt. Är sugen på att börja läsa en ny bok. Får se vad det blir för något. Har ni tips på någon bra bok så kom gärna med det. Ha en fin kväll!

Solnedgång

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: