web analytics
Gå till innehåll

Solsidan

Många vill bo på Solsidan. Det är klart att det område och hus har blivit populärt nu efter serien. Det är en fin reklam som de får och många vill synas där. Alla utom jag känns det som. Jag skulle aldrig trivas att bo så. Jag vill bo i ett lugnt område i en mindre ort. Som jag gör nu med andra ord. Tror inte att jag skulle trivas där, Solsidan är rolig att titta på. I kväll är det dags för ett nytt avsnitt och jag ska naturligtvis se det.

Idag är det lite soligt ute men det är kallt. Vi är i slutet på Januari o ha minst en hel månad kvar med denna vintern. Det känns som evigheter. Jag vill ha vår nu!!!

Vi har en slapp dag idag känns det som. Inte mycket som har hänt. Åt sen frukost och jag vet inte vad ci ska ha till middag bara. Har ni några förslag? Helst lättlagat. Jag har fullt med tvätt att ta hand om med.

Har ni några planer för dagen? Den tid som är kvar med andra ord.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

1 reaktion på ”Solsidan

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: