Gå till innehåll

Som en yr höna

Det blåser ute idag och det ser så grått och kallt ut. Att det går mot vår har jag svårt att se men vi kommer ju att komma dit en dag ändå. Denna årstiden är så fruktansvärt tråkig och jobbig. Lite solljus hade inte skadat.

Igår var jag i Kalmar och träffade min samtalskontakt. Hur det gick? Ja...vad ska jag säga?! Att sitta där och se lugn ut när det känns som ett världskrig inombords är inte lätt. I morgon ska min läkare ringa. Min samtalskontakt frågade om hon fick ringa i morgon för att höra vad läkaren så. Det var ok. Sen ska jag till henne igen nästa vecka.

Jag har inte koncentration till något. Jag sätter igång en film men kan inte följa med i handlingen. Ska försöka och göra lite nytta i alla fall, men det finns inga garantier på att det blir så. Springer runt som en yr höna ungefär.

Jag hoppas att ni har fått en fin början på året i alla fall. Sköt om er.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: