web analytics
Gå till innehåll

Sommar och sol

Det har varit bad både idag och igår. Poolbaren fick besök av oss igår och idag blev det en tur till stranden. Jag, Pontus och Nellie doppade oss. Det blev lite solning och en glass innan vi gick hem. Det var skönt och komma bort lite grann.

Ikväll åt vi maten som Tove gjorde i ordning. Sallad och kyckling. Så gott. Jag åt rent för mycket men det var så gott. Jag och Beatrice tog en tur med hundarna nu ikväll med. Det är inte så mycket folk här i Borgholm. Det var tyst och stilla fast det var Victorialoppet idag. Men jag klagar inte.

Jag är trött efter dagen så jag ska ner och lägga mig. Ska dock läsa lite tänkte jag. Hoppas ni får en trevlig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: