web analytics
Gå till innehåll

Sommar och sol

Vackra dagar i trädgården. Vi har suttit ute den mesta tiden. Jag har fått ha mina barn och barnbarn i min närhet. Så underbart. Mina hundar har älskat dessa dagar då de har kunnat vara ute. Sally har solat i skuggan, Cindy har lagt sig i sin favoritgrop. Mimmi och Corall har gjort det som de har vigt sina liv åt att göra, att busa 😊

I morgon är det åter måndag och det är dags för ännu mer ångest. Det är dags för min terapi med andra ord. Näst sista gången innan min terapeut går på semester. Jag skulle också behöva lite semester. Åka till en öde ö. Sitta i gräset och lyssna på tystnaden. Känna vinden leka med mitt hår, solstrålarna som värmer min hud.

Jag har funderat på att börja meditera. Men då måste man kanske blunda. Jag har svårt för att slapna av då. Man ser saker som man inte alltid vill då. Bilder som alltid finns där men som blir så mycket mer tydliga nät man blundar. Men det kan vara värt det. I alla fall om man kan få ett litet avbrott från vardagen. Har även funderat på yoga. Tror att det kan vara bra för både kropp och själ.

Nu börjar klockan bli mycket. Ska upp tidigt i morgon så jag säger godnatt och sov gott!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: