web analytics
Gå till innehåll

Sommar och sol

Det är sommar och rosorna blommar för fullt. Jag brukar ta och sätta på pappas grav. Jag och yngsta sonen gick till graven och vattnade. Det behövdes verkligen, det var så torrt.

Om 5 veckor så är det 10 år sedan som pappa gick bort. Jag satt och vakade över honom i 33 timmar. Det var fruktansvärda timmar samtidigt som jag är så tacksam över dom. Han dog imin famn så han dog inte ensam.

Tio år. Vart har dom tagit vägen? Det här med tid är så konstigt för ena stunden sså känns det som om det vore igår och ibland så känns det som det var för flera år sedan. Jag ska göra en blomsterdekoration på tioårsdagen tänkte jag.

God natt och sov gott.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: