web analytics
Gå till innehåll

Sommar och sol

Klockan är 10:20 och vi har redan 26 grader varmt. Helt underbart. Min kropp älskar värmen. Mina leder mår så mycket bättre än vad dom gör på de kalla årstiderna.

Jag sitter och planerar inför lördagens grillfest. Vi blir runt 20 st. Lagom. Men vi måste ha bord och stolar så det räcker men det ordnar dig nog. Vi ska försöka sätta ihop en femkamp med. Det är roligt med lite lekar tycker jag. Vi får göra en till barnen med 😊

Turisterna har kommit till Öland nu. Det är köer lite överallt. Men det är ju så när man bor på en semesterort. Jag och Beatrice brukar gå ner till hamnen. Där är många strandade på kvällarna.

Tycker det är lite tråkigt bara då Borgholm inte bjuder på mer roligheter än vad dom gör. Ingen marknad blir det tydligen. Lions vill inte lägga ner sin tid och energi på det. Vi har inga musikkvällar på onsdagarna i heller. Allt som skulle kunna locka en turist att komma gör dom inte. Det samma butiker som har öppet varje sommar och naturligtvis är det samma sortiment varje år. Mycket är likadant sedan jag kom hit för 17 år sedan. Jag tycker att det är så tråkigt. Jag är inte så road av att gå in I butikerna faktiskt. Jag vet redan vad de har!

Ja nu blev det lite klagomål med 😊

Ha en fin dag mina vänner!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: