web analytics
Gå till innehåll

Sommaren har börjat

Dagarna har verkligen sprungit iväg. har inte bloggat på flera dagar men det har varit så fint väder så jag har inte suttit vid datorn. I helgen som gick så var det loppis i stan och där satt jag, min dotter och en kompis till mig och sålde. Vi gick lite på plus och massor med sol fick vi på oss. Brände oss lite men färgen börjar gå över till brunt nu.

I går tog vi dagen som den kom. Det blev lite städ, tvätt och diskning och en promenad på stan. Vi bakade äpplepaj som vi hade till kaffet på eftermiddagen. Det var en mycket skön söndag faktiskt. en dag som jag verkligen behövde.

Dagarna innan helgen så var det full kaos här. Det var den ena konflikten efter den andra och jag kan säga att jag fick märka att jag levde. Att ha ungdomar i huset är ingen dans på rosor. Jag hoppas att jag hinner få en paus innan nästa trupp kommer till den perioden i sina liv.

Planeringarna kring bröllopet håller på fortfarande. Precis två månader kvar nu och tiden kommer att springa iväg.

Sätter in lite bilder från dagarna som gått. Ha en fin dag. Det kommer jag nog att ha. Solen skiner redan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: