web analytics
Gå till innehåll

Sommaren har kommit

Ja då var det kväll igen. Jag och Stéphanie tog en sväng till stan innan idag. Jag blev lite förvånad när jag såg att Storgatan var nästintill tom. Det gjorde inte mig något men det var lite konstigt tyckte jag. Dock så har kanske inte semestern börjat ännu kanske. Jag kan tänka mig att Ön kommer bli full med folk till helgen.

Min bror med familj kommer hit över midsommar. Det ska bli roligt. Vi ska fira midsommar tillsammans. Jag hoppas på vackert väder så vi kan åka ut och leta upp blommor så vi kan göra oss en midsommarstång. Dock så sa min kompis att det förmodligen skulle regna då det var utlovat. Jag hoppas på en lika fin midsommar som förra året.

Jag kommer sakna min äldsta son. Det hade varit roligt om han hade unnat komma upp men det blir svårt. Jag saknar honom otroligt mycket. Det är några månader sedan som vi sist sågs så det hade varit skönt och få en kram av honom i det verkliga livet i stället via internet. Han kommer vara med i mina tankar i alla fall och jag hoppas han får en superfin midsommar <3

Lillsnäckan har inte velat födas än. Hon tycker nog att hon har det lugnt och skönt där inne i magen. Hon är efterlängtad i alla fall. Kanske har hon bestämt sig för att bli ett midsommarbarn 😉 I stället för att fira midsommar här hemma så får Tove och Robin fira midsommar på förlossningen. Man vet aldrig. Prinsessan är välkommen när hon än vill komma.

Jag, Pontus, Stéphanie och Maria tog en långpromenad med Sally innan. Hon och Pontus blev glada när de fick bada i Dovreviken. Sally älskar att bada och det gör Pontus med. De lekte och hade roligt. Själv satt vi andra på bänken och njöt av utsikten. Det var så fridfullt att sitta där. Jag tog några foton som ni kan se här nedan.

Nu ska jag göra mig i ordning för sängen. Jag är trött efter dagens bravader. Ha en fin kväll mina vänner. Sköt om er.

Dovreviken

Dovreviken

Pontus

Dovreviken

Öland

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: