web analytics
Gå till innehåll

Sommarkväll

Vilken kväll det igår.. Det har varit sommarkväll i Borgholm och Wisex, Biggan och Thorleifs förgyllde  min kväll. Det var drag kan jag säga. Wisex är ju festliga. De tog låtar från folkparkerna som har gått genom tiderna. De kan verkligen underhålla sin publik. Biggan tog några Elvis Presley låtar Även han var bra, tycker bara det är synd att han kör samma repertoar varje år.

Thorleifs är ju en av de orkestrar som jag fastnade för som ung. Naturligtvis så var det ju svårt att inte sjunga med när han spelade. Han spelade på saxofon och sjöng. Jag spelade in lite på mobilen när Wisex sjöng och naturligtvis så dog batteriet mitt i allt men Erica var så gullig och filmade när Thorleifs sjöng.

Wisex har jag lyssnat på så länge jag kan minnas. Jag började och lyssna på dom när Kikki Danielsson var vokalist i bandet. Sen har det varit några efter henne och idag är det Anna Sköld som är vokalist i bandet.

Nedan finns det lite bilder från kvällen 🙂

Öland

Öland

Nellie

Thorleif

Thorleifs

Thorleifs

Wisex

Wisex

Wisex

Wisex

Wisex

2 reaktioner på ”Sommarkväll

  1. Nadja

    Hej jag kan berätta en sak och detta var när jag bodde i Båstad thorleif Torstensson ifrån bandet bodde där med sin fru innan sin död grund av covid och jag kände hans fru för hon jobbade på ett ställe där jag jobbade med tvätten och cafet på dagligverksamhet och hon jobbade en trappa upp jag gillade henne så mycket och gör det fortfarande en dag så berättade jag att jag skulle flytta hem till Gbg så fick jag komma hem till dom på fika och ser hur de har där de bor och sen efter halv år efter januari så dog han av covid och jag blev ledsen för han var så rolig och snäll
    Första gången jag träffade honom det var på festen som vi hade för vi skulle samla pengar till musikhjälpen som var i Lund det året och när jag skulle lämna blommor efter han hade spelat så sa han på skämt här kommer min andra kvinna och skrattade och hans fru som var hans fästmö den tiden skrattade själv
    Han var så snäll thorleif

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: