web analytics
Gå till innehåll

Sommarkväll

Vilken kväll det igår.. Det har varit sommarkväll i Borgholm och Wisex, Biggan och Thorleifs förgyllde  min kväll. Det var drag kan jag säga. Wisex är ju festliga. De tog låtar från folkparkerna som har gått genom tiderna. De kan verkligen underhålla sin publik. Biggan tog några Elvis Presley låtar Även han var bra, tycker bara det är synd att han kör samma repertoar varje år.

Thorleifs är ju en av de orkestrar som jag fastnade för som ung. Naturligtvis så var det ju svårt att inte sjunga med när han spelade. Han spelade på saxofon och sjöng. Jag spelade in lite på mobilen när Wisex sjöng och naturligtvis så dog batteriet mitt i allt men Erica var så gullig och filmade när Thorleifs sjöng.

Wisex har jag lyssnat på så länge jag kan minnas. Jag började och lyssna på dom när Kikki Danielsson var vokalist i bandet. Sen har det varit några efter henne och idag är det Anna Sköld som är vokalist i bandet.

Nedan finns det lite bilder från kvällen 🙂

Öland

Öland

Nellie

Thorleif

Thorleifs

Thorleifs

Wisex

Wisex

Wisex

Wisex

Wisex

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: