web analytics
Gå till innehåll

Sommarkväll i Borgholm

Jag är otroligt glad över att ha barn. De hjälper mig när ingen annan gör det. De små försöker hjälpa till så gott de kan och de stora jobbar på. De bär och staplar de kartonger jag har packat. I morgon blir det en fortsättning. Det är skönt för att det blir en hel del som blir sorterat nu. Man måste se positivt i allt som händer.

Idag har vädret varit lite växlande. Vi har haft 19 grader varmt men det blev lite småkyligt nu ikväll ändå. Jag bara väntar på att det ska bli väder till en heldag på stranden. Än har den dagen inte infunnit sig riktigt.

I morgon är det allsång på torget. Wizex ska visst komma denna onsdagen. Hoppas på riktigt bra väder. Oavsett så blir det nog att vi går ner en sväng. Det brukar alltid vara trevligt. Man kan tro att det ska vara mycket folk i stan nu när det är sommar men jag tycker inte att det är så mycket. Kanske blir det fler i morgon.

Nu ska jag faktiskt ta kväll och krypa ner under täcket. Jag önskar er alla en fin kväll!

2 reaktioner på ”Sommarkväll i Borgholm

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: