web analytics
Gå till innehåll

Sommarlovet går mot sitt slut

Näst sista dagen för denna arbetsvecka. Får väl se hur helgen kommer att se ut Det beror lite på väder och vind med. Jag hoppas på fint väder så vi kan göra något roligt ihop. Skolorna börjar ju nästa vecka så det blir lite mer rutiner i vardagen då. ska bli skönt på sätt och vis faktiskt. Barnen börjar se fram emot den nya årskursen de ska upp i. Träffa kompisarna igen.

Själv ska jag fortsätta här hemma som jag alltid har gjort. Det finns dom som inte tycker att jag gör något här hemma men de vet ingenting så vad de tycker rör mig egentligen inte i ryggen. Jag vet själv vad ajg gör här hemma. Med tanke på att Fredrik jobbar som han gör så innebär det ju att jag gör jobbet här hemma. Tar hjälp av barnen och där kan en del tycka att det är förjävligt. Jagvet inte varför egentligen för jag lär min barn att hjälpa till hemma. Framför allt mina pojkars kommande flickvänner kommer vara glada över det.

Ikväll blir det att ta det lugnt. Är trött och ska nog lägga mig tidigt. Ni får ha en fin kväll. Sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: