web analytics
Gå till innehåll

Sommarlovet snart slut

Då var det återigen måndag. Sista veckan på sommarlovet. Ja sommarlovet har verkligen sprungit iväg och jag funderar på vad vi har hittat på med under lovet. Det har ändå varit en del faktiskt. Vi har varit på Leos lekland och där busade barnen omkring och hade det roligt.  I juli tog vi en semesterweekend. Vi hamnade på High Chaparral och sedan blev det en tur till Liseberg. Här i stan hade de en liten utställning om Dinosaurier till småpojkarnas förtjusning.

Ja vi har hittat på en del. Det har inte blivit så mycket bad i havet men däremot så har vi varit en del på poolbaren. Vi har haft fintväder men inte så så att vi ha velat ligga och sola på stranden. Barnen är nöjda i alla fall och det är huvudsaken.

Det ska bli skönt nu när skolan börjar med för man behöver rutiner. Vi har det även nu men det är lite mer slappt om jag säger som så. Men nu denna veckan så blir det att komma in i den vanliga ruljansen igen. Jag tror barnen ser fram emot att börja en ny årskurs. Tvillingarna går upp i nian nu och det börjar bli allvar för de behöver få bra betyg för att kunna läsa vidare. Men de är faktiskt duktiga.

Beatrice, min tvillingflicka har ju sagt sedan hon var liten att hon vill bli polis så det strävar hon efter att kunna bli. Hon ör målmedveten och vet vad hon vill. Hon pluggar och pluggar och är myket duktig. Min tvillingpojke vet inte än vad han vill bli men det kommer han nog snart underfund med.

Ja det var lite om det. Idag tvättar jag för fullt. Var uppe tidigt och ska tvätta hela dagen. Snart dags att gå ner igen. Ni får ha en fin dag och sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: