web analytics
Gå till innehåll

Sömnen är otroligt viktig

Det närmar sig jul och jag förstår att det stressas lite här och var. Fullt normalt. Själv så försöker jag ta det lugnt men det är inte alltid det fungerar. När man stressar som de flesta gör vid juletid så är en bra sömn viktig. För att få en bra sömn så måste man ha en bra säng. Eller hur?! Ibland har jag svårt att komma till ro på kvällarna, men det beror på att jag har stressat under dagen. Det är skönt att få lägga huvudet på kudden när kvällen sakta men säkert går till natt.

På kvällen när man tittar på TV och reklamen kommer så har man sett en reklamfilm om sova och deras sängar. Visst ser deras sängar så otroligt sköna ut? Var gång jag ser på deras reklam så vill jag köpa en av deras sängar. Kanske så blir det så en dag, vem vet.

När jag var yngre så tänkte jag aldrig på det där med sömnen. Tänkte att det var något som man måste göra men man tänkte aldrig på varför det var så viktigt. Nu i vuxen ålder så förstår jag det och hade jag visst det nr jag var yngre så hade jag nog varit med varsam med min sömn.

Under dagen så samlar hjärnan på sig en massa information som rensas bort under sömnen. Bara för att man ska kunna samla på sig mer information dagen efter. Hade man visst detta i ungdomen s hade jag nog försökt att sova mer under skolveckan. Kanske hade man orkat med mer i skolan då.

Nu ska jag ta hand om min familj. Ha en bra dag. Kram på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: