web analytics
Gå till innehåll

Sömnlös i natten

Vaknade 03:32 och kunde inte somna om. Ska jag ligga kvar eller ska jag gå upp? Det var den stora frågan denna natt. Försökte ligga kvar och vila men det var svårt när rastlösheten gav sig till känna. Den kom smygande.

Ska upp om några timmar för att gå till min terapi. Jag kommer nog vara rätt så trött, men det finns inget att göra åt det.

Vintern har kommit och snö och is ligger som ett täcke över asfalten. Det gäller att gå försiktig. Det kan vara mycket vackert med snön men jag längtar till mars månad. Då bör man kunna lukta till sig våren. Alla vet vi ju att efter vår så kommer sommaren. Mina två årstider som jag älskar.

Funderar på att ta mig en kopp kaffe. Jag älskar kaffe och jag har turen att jag kan dricka det när som. Det finns ju dom som inte kan dricka kaffe efter en viss tid, men det kan jag. Härligt! Så det blir nog att koka en kopp. Jag hoppas du sover gott denna väldigt tidiga morgon. Önskar dig en fin dag. Sköt om dig ❤

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: